The Village Coffee Wholesale

Welkom! Bedankt dat je aan ons denkt als mogelijke koffie leverancier.

Sinds 2015 branden wij met trots koffies op onze vintage Probat UG-15 uit 1955. Door onze jarenlange ervaring op grootschalige festivals, in de horeca en het runnen van onze eigen koffiebars in Utrecht kunnen we bouwen op een uitgebreide kennis in ons vakgebied.   

Bij The Village Coffee kun je terecht voor advies over de juiste koffie, bar-routing, training, zetmethodes en/of machines voor jouw zaak. We delen graag onze passie en hebben nu al zin om in gesprek te gaan over de mogelijkheden. 

Stuur gerust een email naar: wholesale@thevillagecoffee.nl

Koffie selectie

Om tot de ultieme espresso shot te komen of een sublieme filterkoffie te kunnen fijnproeven, is de selectie en inkoop van onze koffie essentieel. Wij werken samen met een aantal van de meest gerenommeerde inkooporganisaties op het gebied van Specialty Coffee. Door de toewijding van onze leveranciers is het mogelijk om koffie in te kopen die hoog is in kwaliteit, smaak en tegelijkertijd goed is voor mens en natuur. Met trots werken wij samen met This Side Up, SucafinaPrimavera & Nordic Approach.

We nemen je graag mee in de wondere wereld van koffie en laten je door middel van proeven onze koffies ervaren. Zo kunnen wij samen met jou, in ons assortiment op zoek gaan naar de beste koffie voor jou!

Apparatuur

Koffiemachines blijven voor ons het mooiste wat er is. Wij delen graag ons enthousiasme en helpen je op weg in de beste keuze voor jouw situatie zodat het serveren altijd soepel kan blijven verlopen.   

Omdat wij gespecialiseerd zijn in inkopen, branden en serveren van koffie, werken wij voor onze apparatuur samen met de coolste machine leverancier in Nederland: Alleborgh. Voor espressomachines en bonenmalers verzorgen zij de installatie en onderhoud.  

Barista training

Onderdeel van een samenwerking met The Village Coffee is de training van personeel. Delen van kennis en enthousiasme door onze trainers zorgt voor meer verbinding met de koffie, bereiding en het serveren aan de gasten.  

Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf en komen we tot een passende oplossing. Wil je op regelmatig terugkerende basis het personeel trainen? Dan regelen we dat!

The Village Coffee serveren?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig (geworden) over The Village Coffee? Heb je interesse of wil je meer informatie opvragen? Mail ons op wholesale@thevillagecoffee.nl .