We are here for the long term

In de koffie industrie staat transparantie gelijk aan kwaliteit, wat voor ons vaak uitmondt in hele coole samenwerkingen. Als koffiebranderij voorzien wij niet alleen onszelf en onze gasten van koffie, maar mogen wij ook koffie branden voor o.a. Karel V, De Pomp, Livingstone, Broei, Bunk Hotels, Ekko, Heron, Karibu en Tivoli Vredenburg backstage.

Wij vinden het leuk om nieuwe samenwerkingen aan te gaan om zo onze visie over koffie de wereld in te brengen. Wij vertellen je er graag meer over. Heb je interesse of wil je informatie opvragen? Mail ons naar Wholesale@thevillagecoffee.nl

Coffee selection

Voor ons spreekt het voor zich, maar wij selecteren alleen specialty coffees. Deze koffies geven niet alleen  de beste smaak voor de koffieliefhebbende mens, maar  geven ook betere condities en prijzen voor de koffieboer in Ethiopie, Kenia, Brazilie, Colombia en andere landen waar wij de geselecteerde bonen vandaan halen.

Machinery and equipment

Lekkere koffie maken is geen probleem, mits je de juiste materialen en methoden gebruikt. Bij The Village kan je terecht voor advies over en levering van de juiste machine, installatie, routing, ingrediënten en toebehoren voor jouw zaak. Wij leveren alle koffiebenodigdheden; van koffiemachines tot filters tot servies. Ook voor eventuele reparaties kun je bij ons terecht.

Barista training

Wil je jouw skills of wijsheid bijspijkeren of heb je nieuw personeel in huis dat je van scratch achter machine durft te zetten? Wij staan altijd voor je klaar om je hiermee op gang te helpen. Jouw smaak, ambitie en de recepten die al op het menu staan, zijn key voor wat wij kunnen bijdragen aan awesome koffie in jouw zaak. Nu al zin in. Vraag gerust informatie op, mail ons op wholesale@thevillagecoffee.nl of kom langs in de branderij op de Nijverheidskade 4 te Utrecht.